Vår öl
Fjällbryggarna Pilsner är en pilsner i tysk stil. Maltig smak med inslag av knäckebröd, timjan, aprikos och apelsin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till rätter av fisk eller ljust kött.
Fjällguld är en lageröl där hjortronet står i centrum. I den norrländska vildmarken finner vi skogens guld. Varje bär är varsamt plockat för hand. Passar bra till lamm, nötkött och som sällskapsdryck.
Gunnar är en New England IPA (NEIPA) på 6,8% som vi tagit fram i samarbete med den legendariske flugfiskaren, naturfotografen och författaren Gunnar Westrin. Vi på Fjällbryggarna ger 1 krona per såld burk till Älvräddarna. Humlearomatisk smak med inslag av grapefrukt, vetebröd, gul kiwi, honung och citrus. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.
Baitboxbiran är en lager i modern stil/India pale lager (IPL) som är ett samarbete med Baitbox. Maltig smak med inslag av knäckebröd, timjan, honung och citrus. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt, som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött.
En vacker solnedgång, i skenet från lägerelden eller efter en lång vandring. Detta är några exempel på när det kan passa med vår fjällinspirerade folköl.
Ingen juice i, men den är len och fin som ryggen på en liten mås-unge!
I de norrländska skogarna och på vandringsturer i de svenska fjällen, hittade vi inspirationen till vår öl ”Sur På Tur”. Med smak av söta blåbär och röda skogshallon.
Här finns ölen:
SYSTEMBOLAGET
FJÄLLBRYGGARNA PILSNER
GUNNAR
BAITBOXBIRAN
SUNDSVALL
BLOCCO
NATURAJ
RESTAURANG APA
HOTELL KNAUST
STOCKHOLM
KNUT BAR
STOCKHOLMSMÄSSAN
FILIPSTAD
BIG HILL LODGE
KLIMPFJÄLL
HK KLIMPFJÄLL
KLIMPFJÄLLSGÅRDEN
KITTELFJÄLL
HOTELL GRANEN
KITTELFJÄLL VÄRDSHUS
HOTELL KITTELFJÄLL
SOLLEFTEÅ
OLD OAK
HOTELL HALLSTABERGET
BORGAFJÄLL
BORGA SKICENTER
SAXNÄS
SAXNÄSGÅRDEN
AMMARNÄS
GUIDECENTER
VEMDALEN
RESTAURANG BOTTEN
JUKKASJÄRVI
ICEHOTEL
UMEÅ
CINCO
LULEÅ
ALLSTAR
STORLIEN
FLAMMANS SKAFFERI
Har du förslag på krogar, hotell eller restauranger där du vill dricka Fjällbryggarna? Ge oss förslag så ser vi vad vi kan göra!